Početna stranica
 
Vidiauto tražilica
Toyota
U Ženevi se predstavlja nekoliko novih Toyota

13. veljača 2012  Na Ženevskom salonu automobila Toyota će predstaviti nekoliko noviteta – svjetsku premijeru Yaris hibrida i FT-BH koncepta, europsku premijeru GT-86, diji koncepta te NS4 i FCV-R koncepta. Što se skriva iza svih tih oznaka?

Yaris Hybrid
Yaris Hybrid najavljuje svjetsku premijeru!  Ovo je prava inovacija u B-segmentu jer  donosi Toyota Hybrid Synergy Drive ® tehnologiju široj skupini kupaca. Yaris hibrid je najdostupniji potpuno hibridni prijedlog na europskom tržištu koje kombinira  glatki i tihi rad s vrhunskom urbanom agilnosti i maksimaliziranim unutarnjim prostorom u svojoj kompaktnoj veličini, ujedno će imati najniže emisije štetnih plinova u segmentu.

FT-BH koncept
Još jedna svjetska premijera, FT-BH koncept je iznimno lagana studija, potpuno hibridnog automobila, dizajniran je kako bi se postigla niska emisija u ekonomski održivim uvjetima proizvodnje. Tehnike i razmišljanja korišteni u procesu nastanka ovoga koncepta usprotivile su se korištenju egzotičnih i skupih materijala ili složenih postupaka.

GT 86
Toyotin željno iščekuju GT 86 najavljuje europsku premijeru, a bit će predstavljen diljem Europe od ovog ljeta. Toyotin najnoviji sportski automobil donosi čistoću, uzbuđenje i potpuni angažman vožnje i sve to po pristupačnoj cijeni.

NS4 i FCV-R
Toyota NS4 i FCV-R koncepti sa europskom premijerom. Toyota NS4 je nova generacija Plug-in hibridnog vozila (PHEV) koje reagira na želje kupca za dodanom vrijednosti u hibridnim automobilima, s naprednim dizajnom, profinjenim materijalima i povećanom efikasnosti vožnje. FCV-R koncept utjelovljuje Toyotin sljedeći korak prema masovnoj proizvodnji vozila na vodikov pogon, utirući put za pokretanje limuzina  s gorivim ćelijama (FCV) do 2015.

diji
Konačno, još jedna europska premijera i to koncept Toyota diji koji nudi vrhunsku personalizaciju. Cijelo tijelo izvana i iznutra funkcionira kao izložbeni prostor, s kućištima u boji vozila te prikazom sadržaja promjenjivim poput pokretača želja. Poruke i informacije mogu se prikazati s istom lakoćom kao što je preuzimanje aplikacije. Štoviše, Toyota diji može formirati vezu s okolnim vozilima i svojom infrastrukturom nudi jedinstveno iskustvo. (k.ć.)Novosti, Testovi, Automobili, Sport Crash test, Servisi, Cjenik

© 2020 Vidi-TO d.o.o. Sva prava pridržana. / All rights reserved.
Powered by Medianet 
Audi:A7 Sportback

Aerodinamikom do povoljnije potrošnje
Doking XD - HR elektroautomobil!
Kočenjem do dodatne snage

Rezervni dijelovi - original ili kopija?
Kabrioleti 2009
Priprema automobila za proljeće
Najjeftiniji auto

Vozači kojih marki su najarogantniji, najbahatiji i „nefer“ na cesti?
Alfa Romeo
Audi
BMW
Honda
Porsche
Citroen
Fiat
Ford
Jaguar
Jeep
Lexus
Mazda
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Renault
Subaru
Suzuki
Toyota
Volkswagen
Mercedes
Arhiva Rezultati


O nama
Prijavi u bookmark
Vidiauto kao prva stranica
Uvjeti korištenja
 • Auto servisi
 • Talijani, Nijemci, Japanci, Francuzi... Koji je najbolji?
 • Najbolji automobili svih vremena
 • Formula 1, Rally, NASCAR
 • Kupnja - gdje i kako?
 • Ponuda – potražnja

  Svi forumi

 • Zanimljivosti
  Najluđi prometni znakovi
  Usporedni test - 4 monovolumena
  Svi auti godine kroz povijest
  Svi kabrioleti dostupni u Hrvatskoj
  Staklena tvornica Volkswagena u Dresdenu.
  Automobili i filmovi

  Auto saloni
  Geneva 2004
  Detroit 2004
  Frankfurt 2003
  Geneva 2003
  Detroit 2003
  Paris 2002
  Zagreb 2002
  Geneva 2002
  Detroit 2002
  Bologna 2001
  Essen 2001
  Geneva 2001
  New York 2001
  Frankfurt 2001
  Tokio 2001