Početna stranica
 
Vidiauto tražilica

Vrsta automobila
  Citroen DS3
  Napad na Mini


Citroen svoju ponudu modela proširuje novom DS linijom koja uključuje bolje napravljene, ekskluzivnije modele markantnog dizajna. Priča se otvara modelom DS3.

Riječ je o liniji koja kroz radikalnije izvedbe upotpunjuje osnovnu paletu Marke. To je linija koja, kako to i njezino ime daje naslutiti, predstavlja dodatni simbol kreativnosti i tehnologije marke CITROËN.

 

Interesantan dizajn

Svojim skulpturalnim stilom i istaknutim linijama DS3 doista privlači poglede. To je vozilo čiji se karakter potvrđuje kroz originalne kreacije:  «lebdeći» krov, bočni spojler nalik peraji morskog psa daje dinamičan izgled bokovima vozila dok LED lampice na rubnim dijelovima prednjeg odbojnika ističu prednji dio vozila.

 

Sportski i u kabini

Ispunjen energijom, model DS3 također nudi jedinstveno ozračje u unutrašnjosti gdje se stapaju elegancija i tehnologija i gdje sve obiluje dokazima o kvaliteti izrade. Sofisticirani instrumenti - instrumentna ploča s 3 konusna mjerača – komande potrebne za vožnju vozaču su na dohvat ruke, vozačko sjedalo je postavljeno nisko, a sjedala zaobljenog oblika stvaraju dojam avionske kabine. Kromirani detalji dodatno naglašavaju dinamični ambijent dajući mu notu luksuza i otmjenosti.  

 

Personalizacija

Postoje zapravo brojne izvedbe DS3 koje svatko može kreirati prema vlastitom ukusu! Krov, karoserija, školjke retrovizora, kotači: sve su to vanjska .područja koja se mogu personalizirati kako bi svaki DS3 bio stvoren na sliku svojeg vlasnika. U unutrašnjosti pak, na izboru su vam brojne boje, presvlake i materijali namijenjeni za letvicu armaturne ploče, ručicu mjenjača kao i za mnogobrojne ostale elemente. A želite li nešto više, u ponudi se nalazi više tema za personalizaciju vozila koje odražavaju različite tendencije i stilove života. DS3 je vrlo osoban automobil, definitivno jedinstven.

 

Znatno upravljiviji

Na cesti se DS3 dodatno ističe jer objedinjuje užitak u vožnji i udobnost svakodnevne uporabe vozila. Okretan i energičan, DS3 „povezuje“ vozača s cestom kako bi zajedno s lakoćom svladali neravnine i zavoje. Riječima Vincenta Bessona, direktora za proizvode i tržišta Grupacije PSA, voziti DS3 je kao da cestu imate pod prstima. Primjerno ponašanje i poslušnost DS3 na cesti čine ga živahnim istodobno nudeći vozaču kontrolu nad vozilom i sigurnost na vrlo visokoj razini. Udobnost u vožnji dostigla je dosad neviđenu razinu u ovakvom tipu vozila.

 

Najjači sa 150 KS

Ponuda motora s najnižom emisijom CO2 od 99 g/km dokazuje da je DS3 sasvim u skladu s vodećim položajem marke CITROËN na području zaštite okoliša. Ponuđena su 3 učinkovitija i štedljivija motora koji odgovaraju normi Euro V:  benzinski motori THP 150, VTi 120 i VTi 95.

 

5 mjesta

DS3 je inovativan jer u sebi otkriva višenamjensku limuzinu koja se ne može odmah naslutiti iz njegova obrisa. Da bi u potpunosti iskoristio dužinu od 3,95m, širinu od 1,71m i visinu od 1,46 m, ovaj model ima inteligentnu arhitekturu: armaturna ploča je uzdignuta i ostavlja mnogo prostora za noge dok su sjedala tanka, a linija stražnjeg dijela nalik onoj na sportskom karavanu ostavlja dosta prostora straga. Takav odabir koncepta omogućio je tvorcima modela DS3 da osmisle 5 pravih mjesta, brojne pretince (među kojima je i pretinac za rukavice obujma 13 l) kao i prostrani prtljažnik (285 l) koji je modularan zahvaljujući preklopivoj stražnjoj klupi u omjeru 2/3-1/3.

 

 
  auti snova
  klasika
  predstavljamo
  rabljeni
  studije


Novosti, Testovi, Automobili, Sport Crash test, Servisi, Cjenik

© 2019 Vidi-TO d.o.o. Sva prava pridržana. / All rights reserved.
Powered by Medianet 

Vremeplov
Lexus
Honda Civic
Alfa Romeo Muzej
Mercedes
Volvo
Citroen
Ferrari
Honda
Lotus
Maserati
Opel
Mercedes S-klase
Porsche
Renault

Zanimljivosti
Toyota na Cebitu
Sa ceste na pistu
Auto genijalci

Naj...
Najljepši automobili svijeta.
Američko ludilo

Vozači kojih marki su najarogantniji, najbahatiji i „nefer“ na cesti?
Alfa Romeo
Audi
BMW
Honda
Porsche
Citroen
Fiat
Ford
Jaguar
Jeep
Lexus
Mazda
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Renault
Subaru
Suzuki
Toyota
Volkswagen
Mercedes
Arhiva Rezultati
O nama
Prijavi u bookmark
Vidiauto kao prva stranica
Uvjeti korištenja
 • Auto servisi
 • Talijani, Nijemci, Japanci, Francuzi... Koji je najbolji?
 • Najbolji automobili svih vremena
 • Formula 1, Rally, NASCAR
 • Kupnja - gdje i kako?
 • Ponuda – potražnja

  Svi forumi

 • Naj...
  Sve naj iz svjetske autoindustrije...
  Autogenijalci
  Velikani auto svijeta
  Auto leksikon
  Razjasnite si neke od pojmova iz svijeta autoindustrije
  Poslušaj pilu
  Zanima vas kako zvuči neki automobil
  Recenzije igara
  Recenzije najboljih automobilskih igara
  Screensaveri
  Učinite vaš desktop dinamičnijim i ljepšim
  Wallpaperi
  Vaš desktop može biti puno ljepši
  Vremeplov
  Zaplovite našim vremeplovom u povijest
  Najljepši
  Najljepši u automobilskoj povijesti
  Klasični auti
  Klasika je klasika
  Auti snova
  Automobili koje mnogi (samo) sanjaju

  Zapamti me
  novi korisnik