Početna stranica
 
Vidiauto tražilica
 
Četiri monovolumena
Unutrašnjost: pet ili šest sjedala

  Unutrašnjost PT cruisera djeluje nešto suvremenije od vanjštine, no i tu su primjetni retro detalji poput velikog cetverokrakog upravljaca ili okruglih instrumenata. Cijeli retro 'štih' je vrlo dobar i vrlo je lako uživjeti se u ulogu kakvog gangstera... Kvaliteta materijala je solidna, a jedino katkad smeta audio uredaj s previše prekidaca. Tipicna americka tupavost koja zbunjuje Europljane naviknute na inteligentnija rješenja. Premda je 15-ak centimetara kraci od, primjerice, Scenica RX4, PT Cruiser nudi mnogo prostora u unutrašnjosti i sprijeda i straga. Ipak, više od same ponude prostora za putnike impresionira obujam prtljažnika kojime PT Cruiser zasjenjuje konkurente - citavih 521 litara rezultat je vrijedan pohvala. Nadalje, s preklopljenim i uklonjenim sjedalima prtljažnik je moguce povecati na ogromnih 2150 litara.

Almera Tino ovdje nije tipican japanski dosadnjakovic. Štoviše - britanski dizajnerski studio je posao oko uredivanja unutrašnjosti obavio vrlo dobro. Unutrašnjost je prakticna zahvaljujuci mnogim korisnim pretincima i odlagalištima, pregledna te izuzev nešto tvrde plastike, vrlo kvalitetna. Prostora ima dovoljno sprijeda i straga, dok se jednostavnim preklapanjem i izvlacenjem sjedala solidan obujam prtljažnika od 440 litara može povecati na mnogo impresivnijih 1950 litara. Sjedala su velika i udobna, no nude premalo bocnog oslonca, što je osobito izraženo u brže provezenim zavojima.

Unutrašnjost Multiple na prvi pogled zbunjuje kao i vanjština. Kamionski prednji red s tri sjedala bio je moguc prije svega radi šire karoserije nego kod konkurenata te rucice mjenjaca koja je smještena na armaturama. Izuzmemo li zbunjujuci prednji red ostatak multiple djeluje mnogo obicnije. Velike pohvale na racun prakticnosti - sa sjedalima možete raditi gotovo sve što zamislite. Prostranost kabine zaslužuje samo pohvale, no prtljažnik bi mogao biti i nešto veci.

Unutrašnjost Scenica RX4 je vrlo dobro poznata - prostrana, kvalitetna i funkcionalna. Poseban detalj je mali pretinac na dnu središnje konzole koji u kombinaciji s klimom može poslužiti kao hladnjak za pice. Ponuda prostora je vrlo dobra, straga nešto bolja nego kod Almere Tino, a sama sjedala su udobna i bolje drže tijelo u zavojima. Prtljažnik obujma 410 litara manji je nego kod spomenutog japanskog konkurenta, cak i s preklopljenim i izvadenim sjedalima kada se obujam povecava na respektabilnih 1800 litara.

PT Cruiser - Retro stil prevladava i u unutrašnjosti Almera Tino - I iznutra smireno i bez eksperimenata Multipla - Tri sjedala u prednjem redu i neobičan dizajn Scenic RX4 - Prostrana, kvalitetna i funkcionalna unutrašnjost bez iznenađenja

Iduća stranica: u vožnji -->  

Uvod   Dizajn   Unutrašnjost   Motor i vozna svojstva   Zaključak i tehnički podatci

 
Audi:A7 Sportback

Aerodinamikom do povoljnije potrošnje
Doking XD - HR elektroautomobil!
Kočenjem do dodatne snage

Rezervni dijelovi - original ili kopija?
Kabrioleti 2009
Priprema automobila za proljeće
Najjeftiniji auto

Vozači kojih marki su najarogantniji, najbahatiji i „nefer“ na cesti?
Alfa Romeo
Audi
BMW
Honda
Porsche
Citroen
Fiat
Ford
Jaguar
Jeep
Lexus
Mazda
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Renault
Subaru
Suzuki
Toyota
Volkswagen
Mercedes
Arhiva Rezultati


O nama
Prijavi u bookmark
Vidiauto kao prva stranica
Uvjeti korištenja
 • Auto servisi
 • Talijani, Nijemci, Japanci, Francuzi... Koji je najbolji?
 • Najbolji automobili svih vremena
 • Formula 1, Rally, NASCAR
 • Kupnja - gdje i kako?
 • Ponuda – potražnja

  Svi forumi

 • Zanimljivosti
  Najluđi prometni znakovi
  Usporedni test - 4 monovolumena
  Svi auti godine kroz povijest
  Svi kabrioleti dostupni u Hrvatskoj
  Staklena tvornica Volkswagena u Dresdenu.
  Automobili i filmovi

  Auto saloni
  Geneva 2004
  Detroit 2004
  Frankfurt 2003
  Geneva 2003
  Detroit 2003
  Paris 2002
  Zagreb 2002
  Geneva 2002
  Detroit 2002
  Bologna 2001
  Essen 2001
  Geneva 2001
  New York 2001
  Frankfurt 2001
  Tokio 2001