Početna stranica
 
Vidiauto tražilica
 
Sve zvijezde 2003

Audi A3
Stiže: Svibanj
Poput svog prethodnika Audi A3 ponovno će se na tržištu naći prije Volkswagen Golfa s kojim dijeli platformu. Iduće godine stiže samo verzija s troja vrata dok ćemo na onu s petora trebati čekati do 2004. U ponudi će uz poznate TDI i turbo benzince biti i motori s izravnim ubrizgavanjem benzina.

Bentley Continental GT
Stiže: Rujan
Prvi Bentley koji je u potpunosti razvijen pod kapom Volkswagen koncerna pokreče poznati W12 motor a pogon je na sve kotače te je preuzet od Audija. Automobil koji još nazivaju "mali Bentley" stoji 240.000 eura čime se potpuno uklapa u društvo svojih "velikih" još uvijek izvorno britanskih rođaka.

BMW Serija 1
Stiže: Nije poznato
Opširnije
Iako za sada nije sigurno kada će najmanji BMW i službeno ugledati svjetlo dana postoje indicije da bi do toga moglo doći već krajem 2003. godine. Novi BMW trebao bi konkurirati u klasi luksuznih kompaktnih automobila.

BMW Z4
Stiže: Ožujak
Opširnije
U usporedbi s prethodnikom Z4 odlikuje mnogo radikalniji dizajn koji je već postao predmet kritika i rasprava. Z4 slijedi istinski koncept pravog roadstera. Suprotno trendovima Z4 će biti opremljen s platnenim krovom. Na samom početku prodaje u ponudi će biti samo dva motora (šest cilindara, 192 i 231 KS), no uskoro se očekuju i moćna M izvedba s 350 KS te osnovni model. Cijene će se kretati od 35.000 eura na više.

BMW Serija 5
Stiže: Rujan
Opširnije
Unatoč žestokim kritikama na račun dizajna serije 7 i Z4 u BMW-u nastavljaju sa svojim modernim i avangardnim dizajnerskim stilom. Ipak, serija pet nije toliko radikalna kao njeni uzori jer cilja na mnogo širi segment kupaca. Top model M5 pokretati će 5.5 litreni V8 motor koji će razvijati oko 500 KS. Osnovni model trebao bi koštati manje od 40.000 eura.

BMW Serija 6
Stiže: Studeni
Opširnije
Gotovo paralelno s novom serijom 5 BMW bi trebao predstaviti i novi model serije 6 koji oživljava tradiciju atraktivnih velikih BMW Coupea iz 70-ih i 80-ih godina. Serija šest proizvodila bi se na istoj platformi kao i petica. U ponudi motora biti će dobro poznati V8 agregati snage 282 do 400 KS, a cijena osnovnog modela trebala bi biti iznenađujuće niska u odnosu na plemenite britanske i talijanske konkurente .

Citroen Pluriel
Stiže: Svibanj
Opširnije
Citroen s Plurielom nije želio predstaviti klasični kabriolet već višenamjenski automobil s otvorenim krovom. Stoga Pluriel u sebi krije pet karoserijskih izvedbi. Iz osnovne limuzinske izvedbe pretvara se u svojevrsnu targu, zatim u kabriolet, spider te na kraju pick up! U ponudi će biti dva benzinska motora (1.4 75 KS i 1.6 16v 110 KS). Cijena osnovnog modela trebala bi iznositi oko 15.000 eura.

Citroen C2
Stiže: Studeni
Prema sadašnjim planovima prodaja novog C2 trebala bi započeti u studenom. Novi Citroen s troja vrata naslijediti će model Saxo. C2 bi od C3 trebao biti jeftiniji uz podjednaku prostranost i praktičnost. Pogonske strojevi biti će preuzeti iz C3, a najavljeni su i neki novi.

Citroen C4
Stiže: Nije poznato
Iako se šire glasine o tome da bi nasljednik Xsare trebao stići već 2003. po svemu sudeći to bi se trebalo desiti tek početkom 2004. godine. Automobil dizajnom slijedi trendove postavljene modelima C5 i C3, a ekstravagantan stražnji kraj vjerojatno neće u ovom obliku dočekati serijsku proizvodnju.

Audi - Citroen
Daewoo - Invicta
Jaguar - Nissan
Opel - Seat
Smart - Volkswagen
Ostali modeli ukratko - 1. dio (Audi-Mercedes)
Ostali modeli ukratko - 2. dio (Mercedes-Volvo)


Auto kalendar za 2003.
Audi:A7 Sportback

Aerodinamikom do povoljnije potrošnje
Doking XD - HR elektroautomobil!
Kočenjem do dodatne snage

Rezervni dijelovi - original ili kopija?
Kabrioleti 2009
Priprema automobila za proljeće
Najjeftiniji auto

Vozači kojih marki su najarogantniji, najbahatiji i „nefer“ na cesti?
Alfa Romeo
Audi
BMW
Honda
Porsche
Citroen
Fiat
Ford
Jaguar
Jeep
Lexus
Mazda
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Renault
Subaru
Suzuki
Toyota
Volkswagen
Mercedes
Arhiva Rezultati


O nama
Prijavi u bookmark
Vidiauto kao prva stranica
Uvjeti korištenja
 • Auto servisi
 • Talijani, Nijemci, Japanci, Francuzi... Koji je najbolji?
 • Najbolji automobili svih vremena
 • Formula 1, Rally, NASCAR
 • Kupnja - gdje i kako?
 • Ponuda – potražnja

  Svi forumi

 • Zanimljivosti
  Najluđi prometni znakovi
  Usporedni test - 4 monovolumena
  Svi auti godine kroz povijest
  Svi kabrioleti dostupni u Hrvatskoj
  Staklena tvornica Volkswagena u Dresdenu.
  Automobili i filmovi

  Auto saloni
  Geneva 2004
  Detroit 2004
  Frankfurt 2003
  Geneva 2003
  Detroit 2003
  Paris 2002
  Zagreb 2002
  Geneva 2002
  Detroit 2002
  Bologna 2001
  Essen 2001
  Geneva 2001
  New York 2001
  Frankfurt 2001
  Tokio 2001