Početna stranica
 
Vidiauto tražilica
 
 
Frankfurt 2009 - IAA

MINI: Coupe Concept
Razvoj modernog Minija je jednostavno savršen. Pogotovo kada pogledamo i posljednju ideju, Coupe Concept, koji bi prema odličnim reakcijama posjetitelja salona, trebao zaživjeti i kao serijski model.
Više ovdje.

MINI Coupe Concept

MINI: Roadster Concept
Uz Coupe, kojeg ste mogli vidjeti još i prije Frankfurta, Mini je iznenadio te odmah predstavio i studiju kabrija. Kao i coupe i ovaj model izgleda odlično. Čini nam se kako će ovo biti dva nova buduća serijska Minija.

MINI Roadster Concept

OPEL: Ampera
Ampera je stigla i na ovogodišnji IAA ali nema nikakvih novih detalja. Znamo samo da na tržište stiže 2011 s litij-ionskim baterijama.
Više ovdje.

OPEL Ampera

OPEL: Astra
Posrnulom Opelu je trebalo upravo to – nova Astra koja izgleda odlično. Nakon uspješne Insignije čini se kako će i Astra primorati radnike da rade u dodatnim smjenama. Nova šasija jamči vrhunske vozne osobine i udobnost, prostranost je izvrsna, a tu su i novi motori. Sve u svemu, gotovo smo sigurni kako se Astra u Hrvatskoj neće skinuti s trona.

OPEL Astra

PEUGEOT: BB1
Auto koji želi biti motor. Tako nam izgleda ova Peugeotova studija s volanom kao na Vespi. Samo 2 i pol metra dužine i 1.6 širine. Naravno da je elektromotor i naravno da su ga najviše gledale žene. Za parkiranje je, naime, idealan.

PEUGEOT BB1

PEUGEOT: Ion
Peugeot će krajem 2010. godine lansirati električni s litij-ionskim baterijama, model ion. Moći će prelaziti 130 km s jednim punjenjem, dok će se baterije moći napuniti za 6 sati pomoću klasične utičnice od 220 V, ili 80 % u samo 30 minuta zahvaljujući brzom sistemu punjenja.
Više ovdje.

PEUGEOT Ion

PEUGEOT: RCZ
Francuzi su se ugledali na Audijev uspjeh s modelom TT i odlučili od 308-ice napraviti coupe. Zanimljivo, no čini nam se kako krov ne dozvoljava smještaj putnika straga - čak niti djece. Motori su poznati iz 308 s naglaskom na novim turbo jedinicama.

PEUGEOT RCZ

PORSCHE: 911 GT3 RS
Što bi neki dali da mogu voziti Porsche?! A što bi tek dali da voze pravu racing verziju 911-ice. Ovdje je 450 atmosferskih konja, stražnje podesivo krilo od karbona i ostatak vrhunskih komponenata. Genijalno!
Više ovdje.

PORSCHE 911 GT3 RS

PORSCHE: 911 Sport Classic
Ovaj model zaista nitko nije očekivao. No jednostavno je sjajan i mnogi su posjetitelji i novinari komentirali kako bi od svih 911-ica najradije izabrali ovu. Najviše zbog sjajnog stražnjeg krila.
Više ovdje.

PORSCHE 911 Sport Classic

PORSCHE: 911 Turbo
Za razliku od RS-a, Turbo je puno blaža ali zato puno jača izvedba 911-ice. Čak 500 konja ali i pogon na sve kotače jamče silovita ubrzanja. Stotku možete uloviti za svega 3.4 sekunde…ako imate 146.000 eura (u Njemačkoj).

PORSCHE 911 Turbo

LAND ROVER: (redizajn svih modela)
Britanski nobl proizvođač SUV i terenskih vozila u Frankfurtu je predstavio redizajn cijele game. Ukratko – ako su vam LR-i bili lijepi, sada će vam biti još ljepši.

LAND ROVER


2009 FRANKFURT - PREMIJERE

PRVI DIO  DRUGI DIO   TREĆI DIO   ČETVRTI DIO  PETI DIO  ŠESTI DIO