Početna stranica
 
Vidiauto tražilica
 
 
Frankfurt 2009 - IAA

TRABANT: nT
Svjetska premijera za Trabant! Da, zvuči posve nemoguće no istina je. Riječ je o New Trabi modelu kojeg ne radi propala istočnonjemačka tvrtka već konzorcij više njemačkih kompanija. Ovo je studija elektro modela koji bi se na tržištu trebao pojaviti 2012.
Više ovdje.

TRABANT nT

VOLVO : C30 FL
Obnavljanje game Volvo modela uključuje i najmanji C30. Lagano uljepšavanje pogleda i poznati motori.

VOLVO C30 FL

VOLVO: C70 FL
Nova svjetla i novi branik – ukratko to su promjene kod C70. Kabina ima još više zračnih jastuka, a u ponudi su dizelaši od 136 do 230 KS te više turbo benzinaca kao i mjenjač s dvije spojke.

VOLVO C70 FL

VOLKSWAGEN: E-Up
Nova Buba – tako su mnogi nazvali novi E-Up koji na tržište stiže 2011. Dakle, ovo bi trebao biti narodni auto koji će VW-u pomoći u cilju da postane svjetski broj 1. Slove E ispred imena je oznaka elektropogona, naravno, koji mu omogućuje 130 kilometara vožnje na struju.

VOLKSWAGEN E-Up

VOLKSWAGEN:  Polo 3v
Nakon Pola s pet vrata evo nam i atraktivnije verzije s parom manje. Sve je od ranije poznato.

VOLKSWAGEN Polo 3v

VOLKSWAGEN: Golf R
Nakon sjajnih šest cilindraša, VW na Golf R liniji reže dva cilindra. Unatoč tome snaga je veća. Ona sada iznosi 270 KS, a pogon na sve kotače je i dalje serijska oprema. Sa DSG-om ubrzanje traje samo 5.5 sekundi. Sjajno!

VOLKSWAGEN Golf R

VOLKSWAGEN: 1 litre Car
Ponovo studija automobila koji troši samo 1 litru. Nakon 2002 godine, kada je izrada štedljivog „narodnog“ auta bila suviše skupa, Nijemci nam sada pokazuju dorađeni koncept L1. 380 kg težak mini auto, koji koristi 0.8 litreni dvocilindarski dizel i elektromotor, u serijsku bi proizvodnju mogao krenuti 2013 godine. 0-100 km/h za 14.3 s uz 160 km/h najveće brzine.
Više ovdje.

VOLKSWAGEN 1 litre Car


2009 FRANKFURT - PREMIJERE

PRVI DIO  DRUGI DIO   TREĆI DIO   ČETVRTI DIO  PETI DIO  ŠESTI DIO