Početna stranica
 
Vidiauto tražilica
 
74eSalon de l'automobile - Geneve
Castagna: Mini Wagon
Talijanski dizajner i arhitekt Gioachino Acampora osmislio je za talijansku tvrtku Castagna karavansku inačicu Minija. Ona je 25 cm produžena u odnosu na serijsku izvedbu, a kako se radi o izvanserijskoj proizvodnji, rado će prilagoditi detalje (kao što su drvene letvice na karoseriji) ukusu naručitelja. Cijena? Sitnica.

Castagna Mini Wagon - + 25 centimetara

Chevrolet(Daewoo): Nubira Wagon
Od početka druge polovice godine u prodaju ulazi onaj od noviteta ovog sajma kojeg ćemo jamačno češće susretati na našim cestama - karavanska izvedba Chevroletove Nubire. Ovisno o preklopljenosti stražnjih sjedala prtljažni prostor iznosi od 400 do 1.410 L. U ponudi će biti dva benzinska motora snage 109 i 122 KS.

 Chevrolet Nubira Wagon - 109 i 122 KS

Citroën: C4 Sport
Potencijalni nasljednik ove sezone veoma uspješne Citroën Xsare WRC dugačak je 4,27 m i širok 1,79 m. Brižno oblikovani detalji nose oznaku "Citroën Sport", pa iako se radi o sportašu, kože i estetike ne nedostaje. Nažalost podataka o pogonu mjenjaču i ovjesu još uvijek nema. Ovo je dakako i prva naznaka kako će izgledati civilni C4 koji stiže poslije ljeta

Citroen C4 Sport - nasljednik Xsare WRC

Citroën: XTR
Nazvan XTR, Citroen C3 u ovoj je izvedbi blago podignut od tla kako bi mogao savladavati lakše off-road staze. Osim toga, karoserija mu je obložena zaštitnim plastikama kako se ne bi oštetila, te je auto postavljen aluminijske kotače. C3 XTR pokretat će benzinac 1.6 16V sa 109 KS odnosno 1.4 16V HDI motor sa 92 KS.

Citroen XTR - terenski C3

Ferrari: 612 Scaglietti
Pred vama je jedan od značajnih modela Ferrarija. Ne samo što Scaglietti dolazi umjesto legendarnog 456 već i stoga što on ipak promovira malo drugačije linije od onih koje smo navikli od Ferrarija. S prethodnikom dijeli dva koncepcijska detalja - motor sprijeda i četiri sjedala u kabini. Karoserija je u osnovi od aluminija, a 540 KS jak motor je "posuđem" iz modela 575M

Ferrari 612 Scaglietti- 540 KS za četiri osobe

Fiat: Trepiuno
O nasljedniku popularnog 'fićeka' već svi znaju sve. Trepiuno ima pogon na prednje kotače i 33 je cm duži od originala iz 1957., no u unutrašnjosti će se moći smjestiti "3+1" putnik, čime se želi istaći da su samo tri sjedala pune veličine. Po toj osobini Trepiuno je i dobio ime ("Trivišejedan").

Fiat Trepiuno - ponovno rođenje 500?

Fiat: Idea 5terre
Godinu dana nakon predstavljanja koncepta Idea, Fiat predstavlja njegovu novu inačicu Cinque Terre. Ovaj je put naglasak na "transversatilnosti", kako kaže Fiat. Kao i svaki SUV i 5terre trudi se biti i luksuzan i robustan i sportski. Kao i svaki jednovolumen, trudi se pružiti što više prostora i što jače impresionirati obiteljske kupce.

Fiat Idea 5terre - terenska ideja

Ford: Fiesta ST i RS
Ford Fiesta ST, koja će biti dostupna krajem 2004, predstavlja novo poglavlje priče o Fordovim automobilima visokih performansi. Fiestu ST će pokretati 2,0-litreni motor koji razvija 150 KS. Time i Ford konačno ponovno ima svojeg ozbiljnog predstavnika u ovoj klasi. Fiesta RS nadahnuta je automobilističkim sportom. Ovaj konceptni automobil objedinjuje svojstva Fieste ST i Fieste Junior WRC. Projekt je još u ranoj fazi razvoja, ali se cilja da bi 180 KS snažan autić trebao do stotke poletjeti za oko sedam sekundi.

Fiesta ST i RS - serijski automobil i studija

Fuore Design: Black Jag
Fuore Design ove godine po previ puta izlaže na salonu u Ženevi. Za tu su priliku pripremili dizajnersku studiju elegantnog sportsko dvosjeda. Ako vam se čini poznatom, to je stoga što je nastala na temelju studije XF10 koji je bio predstavljen na prošlogodišnjem salonu automobila u Barceloni.

Fuore Design Black Jag - ženevska ljepotica

A-Level - BMW   Castagna - Fuore Design   Hyundai - Lancia   Mazda - Nissan   Opel - Rover   Seat - Volvo  
Audi:A7 Sportback

Aerodinamikom do povoljnije potrošnje
Doking XD - HR elektroautomobil!
Kočenjem do dodatne snage

Rezervni dijelovi - original ili kopija?
Kabrioleti 2009
Priprema automobila za proljeće
Najjeftiniji auto

Vozači kojih marki su najarogantniji, najbahatiji i „nefer“ na cesti?
Alfa Romeo
Audi
BMW
Honda
Porsche
Citroen
Fiat
Ford
Jaguar
Jeep
Lexus
Mazda
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Renault
Subaru
Suzuki
Toyota
Volkswagen
Mercedes
Arhiva Rezultati


O nama
Prijavi u bookmark
Vidiauto kao prva stranica
Uvjeti korištenja
 • Auto servisi
 • Talijani, Nijemci, Japanci, Francuzi... Koji je najbolji?
 • Najbolji automobili svih vremena
 • Formula 1, Rally, NASCAR
 • Kupnja - gdje i kako?
 • Ponuda – potražnja

  Svi forumi

 • Zanimljivosti
  Najluđi prometni znakovi
  Usporedni test - 4 monovolumena
  Svi auti godine kroz povijest
  Svi kabrioleti dostupni u Hrvatskoj
  Staklena tvornica Volkswagena u Dresdenu.
  Automobili i filmovi

  Auto saloni
  Geneva 2004
  Detroit 2004
  Frankfurt 2003
  Geneva 2003
  Detroit 2003
  Paris 2002
  Zagreb 2002
  Geneva 2002
  Detroit 2002
  Bologna 2001
  Essen 2001
  Geneva 2001
  New York 2001
  Frankfurt 2001
  Tokio 2001